Završila je još jedna Rijeka psihologije, i to najuspješnija do sada! Ovogodišnji je program bio najbogatiji, u humanitarnoj je akciji prikupljen najveći iznos, u izvođenju programa sudjelovalo je najviše izvoditelja, a aktivnosti su bile odlično posjećene.

Na čak 47 lokacija održane su 72 aktivnosti: 31 radionica, 25 predavanja, 6 dana otvorenih vrata, 3 tribine, 3 okrugla stola, 2 prodajno-promotivna štanda, jedna konferencija i jedan znanstveni kafić. Osim u Rijeci, programske aktivnosti održane su i u 11 drugih gradova, odnosno mjesta u Primorsko-goranskoj županiji. U izvođenju programa sudjelovalo je čak 110 osoba: 85 diplomiranih psihologa, 21 stručnjak iz nekog drugog područja i 5 studenata psihologije. Osim izvoditelja programskih aktivnosti u realizaciju manifestacije uključila su se i 53 studenta psihologije Filozofskoga fakulteta u Rijeci koji su volontirali ukupno 412 sati. U sklopu humanitarne akcije prikupljeno je 12 550,50 kn koje su 24. ožujka uručene ravnateljici Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka, prof. reh. Lauri Grubišić. Prilikom uručivanja sredstava predstavnice Organizacijskog odbora imale su priliku upoznati nekoliko učenika i nastavnika te poslušati nekoliko pjesama u izvedbi učenika s teškoćama u razvoju.
Što reći osim veliko HVALA svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ove manifestacije – svim kolegicama i kolegama psiholozima i njihovim suradnicima u izvođenju aktivnosti te studentima psihologije. Zahvaljujemo se Primorsko-goranskoj županiji, ovogodišnjem generalnom pokrovitelju te Gradu Rijeci i svim drugim pokroviteljima, kao i medijima koji su pratili događanja Rijeke psihologije. Posebno hvala građanima koji su posjetili programske aktivnosti i sudjelovali u humanitarnoj akciji. Iskazani interes za manifestaciju i dobar odaziv motiviraju nas da sljedeće godine budemo još raznolikiji i širi u svakom pogledu!

Skip to content