Stiže nam Rijeka psihologije, more znanja, koje za svakoga donosi korisna saznanja!

Rijeka psihologije ove godine ponovno teče, i to snažnije nego ikada. Ponovno nam donosi pregršt zbivanja u gradu Rijeci i okolici. Pridružite se od 19. do 25. veljače i potražite odgovore na brojna životna pitanja na koja nam psihologija nudi objašnjenja – upoznajte psihologiju! U najbogatijem programu do sada, s čak 84 aktivnosti koje su pripremili naši psiholozi, saznajte nešto više o roditeljstvu i odgoju djeteta, ulozi očeva, osjećajima, međuljudskim odnosima, rukovođenju, pregovaranju, traženju posla, donošenju odluka, zdravlju, stresu, mindfulness-u, različitim psihoterapijskim pravcima i tehnikama te brojnim drugim temama. Zaplovite s nama morem osjećaja, saznajte na koji nam način priče mogu pomoći, otkrijte kako misliti srcem, kako bolje učiti i kako pobijediti stres. Neka vam tih sedam dana bude tjedan za pamćenje – tjedan novih spoznaja, istraživanja, promišljanja i druženja.

U bogatom programu pronađite ono što vam najviše odgovara, povedite prijatelja, partnera, dijete, roditelje, ili čak šefa – Rijeka psihologije nudi zanimljive sadržaje za svih. Posjetite besplatna predavanja, radionice, tribine, okrugle stolove i druge aktivnosti Rijeke psihologije te se uključite u humanitarnu akciju koja će se održavati svakim danom na Korzu i u Zapadnom trgovačkom centru. Više detalja o samoj manifestaciji možete pronaći na Rijeka psihologije.

Posjetite nas, provjerite jesmo li (i) ove godine ispunili vaša očekivanja i pomognite nam da Rijeka psihologije ponovno poplavi naš grad.

Skip to content