Obavještavaju se mještani Gornje Vežice da zbog nepredviđenih okolnosti na gradilištu,  vezanih uz položaj postojećih instalacija u trupu ceste ulice Kačjak, u narednih 10 dana, izvođači neće biti u mogućnosti osigurati potpuno slobodan pješački prolaz vlasnicima zemljišta smještenih sa istočne strane ulice Kačjak na području raskrižja sa ulicom Tome Strižića.

U navedenom periodu bit će omogućen ograničeni prolaz kroz gradilište isključivo u radno vrijeme na gradilištu (8-16 sati radnim danom, 8-15 sati subotom i to samo u slučaju povoljnih vremenskih uvjeta za rad na gradilištu), uz prethodnu najavu ovlaštenoj osobi na gradilištu te isključivo uz osobnu pratnju ovlaštene osobe na gradilištu.
Osoba za prethodnu najavu i izdavanje odobrenja za prolazak  i osiguranje pratnje jest poslovođa Kristijan Tomić mob. 095/556-39-84.
Vlasnici terena koji uz pratnju prođu kroz gradilište do svojih zemljišta, dužni su se vratiti sa zemljišta do kraja radnog dana gradilišta odnosno do vremena koje odredi ovlaštena osoba na gradilištu.

Investitor: Hrvatski operator prijenosnog sustava, Prijenosno područje Rijeka, Marinčićeva 3, 51211 Matulji
Izvođač radova: Valard Zagreb d.o.o., Capraška 6, 10000 Zagreb

Skip to content