Obilježavanje Dana MO Grbci započelo je edukativnim predavanjem organiziranim u suradnji s Policijskom upravom Primorsko-goranskom, u četvrtak, 6. lipnja na temu “Osobe zrelije životne dobi kao žrtve kaznenog djela”. U subotu, 8. lipnja na košarkaškom igralištu održana je završna svečanost obilježavanja Dana MO, dok je u utorak, 11. lipnja u suradnji s Udrugom “Žene Grbaca” i Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka organizirano besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi.

Bogat program obilježavanja Dana MO Grbci privukao je veliki broj građana. Završna priredba obilježavanja Dana MO Grbci održana je u subotu, 8. lipnja 2019. godine. Svečanost je započela polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomeniku podignutom u sjećanje na poginule branitelje Domovinskog rata s Grbaca. Druženje građana nastavljeno je na košarkaškom igralištu uz veselu atmosferu, a održano je i tradicionalno natjecanje u potezanju konopa u kojem su sudjelovale tri ženske ekipe. U opuštenoj atmosferi druženje građana nastavljeno je pjesmom i plesom.

Vijeće Mjesnog odbora Grbci ovim putem još jednom zahvaljuje svim građanima koji su sudjelovali u obilježavanju Dana MO Grbci, vidimo se dogodine!

Skip to content