Radionice su u Rijeci planirane su za 23. i 24. svibnja od 9 do 17 sati te za 17. i 18. listopada.

„Coca-Colina podrška mladima“ društveno je odgovorni projekt koji je Coca-Cola HBC Hrvatska pokrenula u cilju povećanja zapošljivosti mladih koji su nezaposleni. Provedbom toga projekta Coca-Cola HBC Hrvatska želi pridonijeti rješavanju visoke nezaposlenosti mladih, a osim u Hrvatskoj program će se provoditi i u drugim članicama skupine Coca-Cola HBC A G. Riječ je o besplatnome obrazovnom programu usmjerenom na poslovna i životna znanja te vještine koje se traže na tržištu rada, a većinom su u nedovoljnoj mjeri zastupljene u postojećim formalnim obrazovnim programima. Usto će program razvijati samopouzdanje te poticati stvaranje dugotrajnih mreža među polaznicima.

Dvodnevne radionice obuhvatit će životne i poslovne vještine, odnosno teme kao što su interakcija i umrežavanje, komunikacijske vještine, davanje povratne informacije, razumijevanje sebe i osobni razvoj, upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, a vodit će ih iskusni predavači. Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca ovdje. Postupak prijave uključuje popunjavanje mrežnoga obrasca te slanje životopisa, a više informacija pronađite na mrežnoj stranici.

Potporu su provedbi projekta u 2018. godini dali Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo za demografiju, obitelj i mlade, Hrvatski zavod za zapošljavanje te Hrvatska udruga poslodavaca, a njihovoj se potpori nadamo i u 2019. godini. U provedbu programa Coca-Colina podrška mladima 2018. su se godine uključile su se i udruge Institut za stručno usavršavanje mladih, PRONI – Centar za socijalno podučavanje, studentska udruga AIESEC te gradovi Bjelovar, Dubrovnik, Knin, Pula, Rijeka, Split, Varaždin, Vukovar, Zadar i Zagreb, čijoj se podršci nadamo i ove godine uz uključivanje relevantnih obrazovnih institucija.

Skip to content