U prostorima Grada Rijeke održan je 4. partnerski sastanak projektnog tima za EU projekt Rekonstrukcija i prenamjena postojeće Hale 14 u Tehnološki-edukacijski poduzetnički inkubatora Proizvodni park Torpedo.

Održan 4. sastanak projektnog tima

Održan 4. sastanak projektnog tima

Članovi projektnog tima raspravljali su o provedenim aktivnostima proteklog razdoblja koje su se odnosile na upravljanje projekta, pripremu i provedbu postupka javne nabave za rekonstrukciju objekta Hale 14 te o aktivnostima promidžbe i vidljivosti.

Troškovi po prvom izvješću o napretku projekta nisu mogli biti priznati jer su u tijeku dodatne provjere od strane posredničkog tijela razine 1, odnosno Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u dijelu troškova vrijednosti sata rada za projektni tim. Očekuju se daljnje informacije posredničkih tijela za daljnju izradu kvartalnih izvješća i ponavljanje zahtjeva po prvom izvješću.

U tijeku postupak pripreme dokumentacije za natječaj za izbor izvođača radova

U tijeku postupak pripreme dokumentacije za natječaj za izbor izvođača radova

Istaknuta je važnost izrađene dokumentacije za objavu nadmetanja u postupku javne nabave za radove na rekonstrukciji i prenamjeni Hale 14 koja je proslijeđena na provjeru posredničkom tijelu SAFU. Dobiveni su komentari koji se uglavnom odnose na rokove za savjetovanje do 2. veljače 2018. Odmah nakon toga slijedi objava poziva za nadmetanje putem Elektroničkog oglasnika javne nabave.

Članovima projektnog tima predstavljeni su i marketinški materijali, kojima će se projekt Proizvodnog parka Torpedo promovirati u javnosti.

Skip to content