U Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održana je 16. sjednica Koordinacije za izradu i provedbu Strategije Urbane aglomeracije Rijeka 2014.-2020. godine.

Na 16. sjednici Koordinacije za izradu i provedbu Strategije Urbane aglomeracije Rijeka 2014.-2020. održanoj 6.10.2020. godine u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke sudjelovali su gradonačelnici i načelnici Urbane aglomeracije Rijeka, predsjednik Savjeta za konkurentnost Urbane aglomeracije Rijeka Boris Popović i predstavnik Odjela gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Srđan Kosovac.

16. sjednica Koordinacije za izradu i provedbu Strategije Urbane aglomeracije Rijeka Boris Popović prisutnima je predstavio četverogodišnji rad Savjeta za konkurentnost Urbane aglomeracije Rijeka koji je rezultirao pripremljenim projektnim prijedlozima za daljnju realizaciju te predstavio prijedlog nove forme rada i institucionalizacije Savjeta za konkurentnost Urbane aglomeracije Rijeka.

Srđan Kosovac, u ime pročelnika Srđana Škunce, a ujedno i čelnika ITU PT-a, prezentirao je prisutnima Izradu Strategije razvoja UA Rijeka za razdoblje 2021.-2027. godine s prijedlogom Sporazuma o pokrivanju troškova izrade.