Grad Rijeka i Hrvatska gospodarska komora organiziraju radionicu u sklopu EU projekta RESTART_4Danube (Danube Transnational Programme) s krovnom temom Održiva prenamjena industrijskih zgrada. Radionica će se održati u srijedu, 16. lipnja 2021. s početkom u 11 sati, u Proizvodnom parku Torpedo u Rijeci, M. Barača 60.

Restart_4Danube

Na radionici će biti prezentirani projekti Grada Rijeke u okviru kojih je izvršena obnova i prenamjena napuštenih industrijskih objekata, ili je proces regeneracije u tijeku: Energana – inkubator za kreativne tehnologije i IT industriju, Muzej Grada Rijeke, Proizvodni park Torpedo te Dječja kuća. Nakon prezentacija, organizirat će se rasprava na temu održive prenamjene industrijskih objekata i primjene 3D tehnologije u kreativnim industrijama u cilju prikupljanja prijedloga i ideja sudionika za doprinos razvoju kulturnih i kreativnih industrija u Rijeci, a potom je planiran obilazak pogona Proizvodnog parka Torpedo i njegovog Tehnološkog laboratorija za aditivnu tehnologiju.

U prilogu se nalazi pozivnica i agenda, u kojima su dodatne informacije.

Zbog važećih epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen, a prijava na radionicu obavezna, te se vrši putem linka: Registration form – Rijeka Policivil Workshop

Kontakt:
Iva Ribarić
E – mail: iva.ribaric@rijeka.hr
Tel: 209 943