Zbog prevencije širenja zaraze koronavirusom otkazuju se ili odgađaju predstave u Gradskom kazalištu lutaka, Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku te HNK Ivana pl. Zajca.

S obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom i odluku Stožera civilne zaštite o uvođenju novih mjera, do daljnjega se obustavlja sav program HNK Ivana pl. Zajca.

Kazalište upravo radi na revidiranju repertoara, a informacije o zamjenskim terminima i/ili povratu novca pojavit će se na internetskim stranicama HNK Ivana pl. Zajca.

„Projekti od iznimnog interesa publike poput “Vježbanja života – drugi put / Esercitazione alla vita – seconda volta” i “Evite”, dugoiščekivani koncerti, kao i određeni projekti u pripremi i pojedine predstave repriznog repertoara bit će na programu čim se stvore uvjeti“, navodi se.

Gradsko kazalište lutaka Rijeka javlja da se otkazuju izvedbe predstave „Zamrznute pjesme“ danas, 12. ožujka, u petak, 13. ožujka i u subotu, 14. ožujka u svim terminima. Također, u svim se terminima otkazuju i izvedbe predstave „Gdje su nestale čarapice?“ 17., 18., 19., i 20. ožujka.

Publika koja je ulaznice već kupila za povrat novca može se javiti na blagajnu GKL-a u radno vrijeme blagajne, svakim danom od 9 do 12 sati.

Predstave se ili odgađaju ili otkazuju i u HKD-u na Sušaku:

  • 12.3. Teatar Exit: Balon // OTKAZANO
  • 13.3. Zvuci goranskog kraja // ODGOĐENO
  • 14.3. Ivan Ožegović: 10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života // ODGOĐENO
  • 16.3. Brak za ručak, ručak za seks // ODGOĐENO NA 21.9.
  • 18.3. Menopauza // // ODGOĐENO NA 29.9.
  • 19.3. Menopauza // ODGOĐENO NA 30.9.
  • 21.3. Ero s ovoga svijeta – Željko Ninčić // OTKAZANO
  • 24. i 25.3. Kreativni laboratorij suvremenog kazališta Krila: Dragocjeni biser // ODGOĐENO NA 27. i 28.10.
  • 27.3. Chikaz // ODGOĐENO NA 23.6.
  • 1.4. Tarik Filipović: Ćiro // OTKAZANO

Kod predstava koje su odgođene, kupljene ulaznice vrijede i za nove datume, a ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca može se zatražiti na mjestu gdje ste kupili ulaznice, 14 dana od dana objave promjene termina.

Za predstave koje su odgođene, a nemaju novi termin, obavijest će biti objavljena u najkraćem mogućem roku.

Za otkazane predstave povrat novca vrši se automatski ako je ulaznica kupljena online, ili na mjestima gdje su ulaznice kupljene.

Zbog velikog opsega posla, posjetitelje se moli za strpljenje kod povrata novca online, svi povrati će biti izvršeni najkasnije sljedeći tjedan.

Više će biti dostupno na Facebooku i web stranicama HKD-a na Sušaku.

Skip to content