U ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine, u 18 sati, u Atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, Strossmayerova 1, održat će se otvorenje Rijeke psihologije.

Program otvaranja manifestacije vodit će Ines Jakovčić, predsjednica Organizacijskog odbora Rijeke psihologije, a skupu će se obratiti i sljedeći govornici:

  • Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke,
  • Edita Stilin, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko–goranske županije,
  • dr. sc. Karin Kuljanić, predstavnica Hrvatske psihološke komore,
  • dr. sc. Sanja Barić, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci,
  • dr. sc. Ines Srdoč Konestra, izv. prof., dekanica Filozofskog fakulteta u Rijeci,
  • prof. dr. sc. Dražen Domijan, pročelnik Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Nakon svečanosti otvaranja manifestacije, dr. sc. Igor Bajšanski s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci održat će predavanje pod nazivom Miskoncepcije u psihologiji.

Rijeka psihologije u Rijeci se provodi po sedmi put, u organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Psihološkog savjetovališta Sveučilišnog savjetovališnog centra u Rijeci, Udruge studenata psihologije ‘Psirius’, Grada Rijeke, Ri Psi Alumni kluba, Centra za primijenjenu psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci te Društva psihologa PGŽ.

Manifestacija će se održati od 19. do 25. veljače 2018. godine u Rijeci i okolici s ciljem popularizacije psihologije i promicanjem njenog položaja u društvu organizacijom popularnih predavanja, radionica, promocija, tribina, okruglih stolova i znanstvenih kafića. Osim promocije struke, prodajom promotivnih materijala prikupljat će se sredstva za nabavu opreme za opremanje senzornog parka Centra za autizam.

Ured Grada Rijeke
Suradnica za odnose s medijima
Iva Balen

Skip to content