Atraktivnim nastupom plesne udruge Ri Dance i besplatnim klizanjem za sve posjetitelje otvoreno je najstarije riječko klizalište „Morska pahuljica“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci.

Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, na radost brojnih Riječana, postavila je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 29. studenoga 2019. do 12. siječnja 2020. godine.

Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke, Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka i Andrej Radalj, voditelj klizališta iz tvrtke Forum ugostiteljstvo.

Grad Rijeka je u organizaciji Odjela za odgoj i školstvo kao i dosadašnjih godina omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka. Detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na mrežnoj stranici Doma mladih Rijeka. Na  klizalištu će školska djeca tijekom zimskih praznika moći kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.

Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici Rijecko.klizaliste, Instagram profilu i You Tube kanalu klizališta Morska pahuljica.

Uz pokrovitelje, sponzorsku podršku klizalištu pružila je INA.

Skip to content