U subotu, 3. lipnja 2017. godine, u 20 sati, na Botelu Marina bit će održan koncert “Rock 60-ih – Ususret Danu sv. Vida”, na kojem će nastupiti grupe „The Old Gold“ i „Arcamivida“ te posebni gost Edy Ruzzier iz Trsta.

Koncert će obuhvati rock glazbu 60-tih godina, a organiziraju ga Odbor za međugradsku i međunarodnu suradnju, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Udruga LP Rock – udruga riječkih rokera šezdesetih i Botel Marina.

U salonu Botela Marina subotnji koncert najavili su inicijator programa Koraljko Pasarić, tajnik Udruge LP Rock Josip Brusić, Duško Zmijalac iz benda „The Old Gold“, Božidar Dado Križan koji nastupa u oba benda – „The Old Gold“ i „Arcamivida“ te u ime Botela Marina Andrej Kušeta.

Tajnik Udruge LP Rock Josip Brusić kazao je Udruga djeluje tri godine i broji 900 članova, a okuplja i 14 bendova toga doba. Kako bi uveličali Dane sv. Vida, ovu će subotu nastupiti bendovi „The Old Gold“ i „Arcamivida“ te posebni gost iz Trsta Edy Ruzzier, koji će izvoditi hitove talijanske rock scene.

Na ples i dobru zabavu pozvana je i mlađa i starija publika. Ulaz je slobodan.