Grad Rijeka će i ove godine, umirovljenicima s najnižim mirovinama, povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana podijeliti poklon-bonove u vrijednosti od 300 kuna. Pravo na poklon bon ostvarit će svi umirovljenici koji imaju prebivalište na području grada Rijeke, a čija mirovina ne prelazi iznos od 1.400,00 kn mjesečno

Grad Rijeka je još 2005. godine započeo s dodatnom zaštitom najugroženije kategorije umirovljenika dodjeljivanjem poklon-bonova određene novčane vrijednosti za preuzimanje namirnica u pojedinim trgovinama povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.
Godišnje se dodjeljuje oko 1.000 poklon bonova, a za ovu je namjenu u proteklih 11
godina izdvojeno 3.3 milijuna kuna.

Kako bi se pomoglo umirovljenicima s najnižim mirovinama, a povodom predstojećih
božićnih i novogodišnjih blagdana, Grad Rijeka će i ove godine umirovljenicima podijeliti poklon-bonove za nabavu namirnica. Bon u vrijednosti od 300 kuna moći će se iskoristiti u trgovinama tvrtke “Plodine” d.d. Rijeka. Ovo pravo ostvarit će umirovljenici koji u 2016. godini ostvaruju pravo na novčanu pomoć za umirovljenike Grada Rijeke i koji imaju prebivalište na području grada Rijeke, a čija mirovina ne prelazi iznos od 1.400,00 kn mjesečno. Poklon bonovi bit će poslani svim umirovljenicima na kućnu adresu, a preuzimanje namirnica putem istih u razdoblju od 15. prosinca 2016. godine do 15. siječnja 2017. godine u trgovinama “Plodina” d.d. Rijeka.

Skip to content