Na upravo održanom godišnjem savjetovanju predstavnika koordinacijskih odbora akcije Gradovi i općine prijatelji djece Gradu Rijeci dodijeljena je Povelja za uzorno provedenu NAJ AKCIJU 2004.

Nakon prošlogodišnjeg Priznanja za uspješnu dosadašnju provedbu programa akcije Gradovi i općine prijatelji djece, Grad Rijeka ove je godine, uz još četiri grada (općine), dobio Povelju za uzorno provedenu Naj akciju, 2004. Povelja je dobivena za provedbu akcije Što sve dječje ruke mogu u kojoj sudjeluje 35 učenika OŠ Zamet, u dobi od 7 do 12 godina i njihova voditeljica Meri Hrelja. Radi se o likovnoj radionici čiji je cilj poticanje i razvijanje kreativnosti nadarenih učenika i učenika s poteškoćama, prevencija poremećaja u ponašanju i osmišljavanje slobodnog vremena učenika.

Ova je Povelja i poticaj sudionicima akcije da dovrše preostale programske zahtjeve, kako bi nakon toga natpisna ploča s prestižnim nazivom mogla biti postavljena na ulazu u grad.

Povelju su u ime Grada primile Karla Mušković i Kristina Dankić iz Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb i pročelnica Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo Branka Renko-Silov.