Svi koji želje naučiti kako od otpada stvoriti vrhunsko plodno tlo, bilo u vrtu ili u vlastitom stanu, mogu sudjelovati u radionici za velike i male koja će se održati u subotu 18.11. 2017., od 9 do 13,00 sati u vrtu Waldorfske škole.

Okupljanje učesnika je u 9,00 na skejt parku ispod Kauflanda. Sudionici radionice mogu povesti i svoju djecu koja će imati poseban program (kompostiranje, umjetničke i radno-praktične aktivnosti) dijelom u vrtu, a dijelom u prostorijama Osnovne waldorfske škole, s učiteljicom škole Ivom Merlak.

Radionicu za odrasle će voditi Cvijeta Biščević, permakulturna aktivistica i pokretačica nekoliko inicijativa za urbano vrtlarstvo.

Sudionici mogu sa sobom ponijeti kuhinjske ostatke poput kore od guljenja voća i povrća, ostatke voća i povrća od pripreme hrane, trulo voće i povrće, čaj, kavu, ljuske jaja i sl…Ne kompostira se kuhana hrana, mliječni proizvodi, meso, ulje…

Ulaz je slobodan, a prijaviti se možete na e-mail adrese: mo.sveti-nikola@rijeka.hr ili gsrpoduckunzapad@gmail.com ili putem linka.

Organizatori radionice su Osnovna waldorfska škola i VMO Sveti Nikola.