Ako ste nezaposlena osoba, pojedinac ili tim, i imate ideju za pokretanje društveno korisne inicijative iskoristite priliku i prijavite se na IN SITU Social Innovation Hub šestomjesečni program podrške društveno korisnim – profitnim (npr. startup, budući obrt, d.o.o.) i neprofitnim (npr. udruga) idejama. Prijave su otvorene do 1. studenog 2020.

 

Interreg Central Europe IN SITUIN SITU Social Innovation Hub je šestomjesečni program podrške koji Step Ri i Grad Rijeka pokreću u sklopu INTERREG CENTRAL EUROPE projekta IN SITU kako bi zainteresiranima omogućio da svoju društveno korisnu ideju pretvore u održiv i uspješan posao.

IN SITU Social Innovation Hub namijenjen je nezaposlenim osobama, pojedincima ili timovima, koji imaju ideju za pokretanje društveno korisne inicijative. Podrška uključuje čitavu lepezu usluga, od „krova nad glavom“ (24/7 korištenje STEP RI Playparka – co-working prostora), preko edukacija iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina do individualnog poslovnog savjetovanja i mentoriranja te pomoći kod pisanja prijave za poticaje za samozapošljavanje. I potpuno je besplatna.

Odabrani sudionici imat će priliku dobiti dodatna znanja i povećati svoje kompetencije te si time omogućiti bolji pristup tržištu rada i mogućnosti samozapošljavanja. Osobe mlađe od 30 godina te starije od 50 godina imaju prednost pri prijavi.

Prijave su otvorene do 1. studenog 2020., a na web stranici Step Ri može se dobiti više informacija te se upoznati s programom.