U ponedjeljak, 1. listopada 2018., u 12:00 h, u zero waste trgovini „Špajza“, Ružićeva 23, Rijeka održat će se konferencija za medije s koje će biti upućen javni poziv svima zainteresiranima za ulazak u Startup inkubator Rijeka.

Konferenciji će prisustvovati:

  • Iva Ribarić, viša stručna suradnica za podršku razvojnim projektima u Odjelu gradske uprave za poduzetništvo
  • Maja Tomažić Jakumatović , mentorica u Startup inkubatoru Rijeka
  • Ana Kovačević i Dina Benazić, vlasnice zero waste trgovine „Špajza“ i nekadašnje korisnice Startup inkubatora Rijeka (iz osme generacije korisnika)

U Startup inkubatoru Rijeka je do sada boravilo devet generacija korisnika te je svoje ideje razvijalo 137 timova, odnosno 362 korisnika, koje je mentoriralo 35 mentora iz različitih područja (marketing, dizajn, intelektualno vlasništvo, pravo, razvoj poslovnog modela, financiranje projekta, računovodstvo malih i srednjih poduzetnika, komercijalizacija inovacija, poslovne komunikacije, 3D print i dr.).

Javni poziv za ulazak desete generacije korisnika u Startup inkubator bit će otvoren u razdoblju od  1.10.2018. do 28.10.2018. godine. Nova generacija počinje s radom 12. studenoga 2018. godine.

U cilju približavanja modela rada timova u Startup inkubatoru, biti će održana informativna predavanja na riječkim fakultetima, Visokoj poslovnoj školi PAR, Centru tehničke kulture u Rijeci, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i dr.

Za sve kojima je potrebna pomoć oko provjere ideja i prijave, 22. listopada 2018. godine (ponedjeljak), u Startup inkubatoru, u 17:00 h, biti će održana radionica na temu „Kako do ideje i prijave za Startup?“

Više o Javnom pozivu i predavanjima na: http://startup.rijeka.hr/   i  https://www.facebook.com/startuprijeka

Ured Grada Rijeke
Odnosi s medijima
Lea Stoiljković Medved