Pozivamo na Koncert Simfonijskog orkestra i zbora Sveučilišta u Warwicku u Crkvu Marije Pomoćnice na Podmurvicama koji će se održati u utorak, 17. ožujka s početkom u 19,15 sati u Crkvi Marije Pomoćnice na Podmurvicama – ulaz slobodan.

Simfonijski orkestar Sveučilišta u Warwicku vodeći je sveučilišni ansambl koji okuplja glazbenike koji studiraju, rade i predaju na sveučilištu. Orkestrom upravlja Lucy Hollins koja je surađivala, između ostalih, s Royal Opera House, English National Opera i Welsh National Opera. Neke od skladbi koje izvode uključuju – M.P. Musorgski: Slike s izložbe, G.F. Händel: Mesija, G. Mahler: Druga simfonija, Rimski-Korsakov: Španjolski capriccio, G.Verdi: Requiem, P.I. Čajkovski: Uvertira 1812, …
Orkestar redovito surađuje sa Zborom Sveučilišta u Warwicku i gostujućim solistima. Repertoar im je širok i raznolik, od tradicionalnih, klasičnih do ambicioznijih, avangardnih skladbi.

Izvodit će se djela: Beethoven – Symphony No. 7 i Haydn – Nelson Mass.

Za one koje dolaze vozilom osiguran je parking prostor Tehničke škole u Ulici Rudolfa Tomšića, ulaz odmah nakon kbr. 23 sa lijeve strane.

Radujemo se vašem odazivu!