U četvrtak, 29. listopada 2020. godine, održat će 30. sjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke. Sjednica će se održati elektroničkim putem, izjašnjavanjem putem e-maila.
Rasprava o predloženim točkama dnevnog reda održat će se u zgradi Grada Rijeke, u Vijećnici, Korzo 16/prizemlje, s početkom u 10,00 sati.

Kako bi se održala potrebna distanca među prisutnima, raspravi će prisustvovati po jedan predstavnik svakog kluba članova Gradskog vijeća, članovi Vijeća koji nemaju klub prisustvovat će prema međusobnom dogovoru te predstavnici predlagatelja.

Predstavnici medija, kao i do sada, mogu, ukoliko to žele, prisustvovati raspravi i pratiti je s galerije Vijećnice uz poštivanje epidemioloških mjera.
Također, sjednicu će predstavnici medija moći pratiti od 10.00 sati na portalu www.mojarijeka.hr i www.rijeka.hr
Snimka sjednice Gradskog vijeća Grada Rijeke bit će tijekom sutrašnjeg dana dostupna YouTube kanalu Regionalne televizije Kanal Ri te web portalu Grada Rijeke, a bit će emitirana u programu kanala Ri u petak, 30. listopada 2020. godine od 10.00 sati.

Materijali za 30. sjednicu Gradskog vijeća Grada Rijeke dostupni su, kao i obično, na mrežnim stranicama Grada Rijeke www.rijeka.hr.

Također, svim zainteresiranim TV kućama, Kanal Ri će omogućiti preuzimanje snimki sjednice. Zainteresirani se mogu javiti na e mail adresu glavnog urednika: igor.rivetti@kanal-ri.hr .

Ured Grada Rijeke
Suradnica za odnose s medijima
Gordana Brkić Žagar