Poduzetnici koji su prilikom prijavljivanja dobili potvrdu o zaprimljenoj prijavi, ne moraju se ponovo prijavljivati. Za sve ostale, mogućnost predaje zahtjeva otvara se sutra u 8.00 sati.

Nakon što je zbog velikog broja istovremeno započetih prijava na online servis Grada Rijeke, došlo je do privremene blokade sustava automatskom aktivacijom sigurnosnih komponenti, djelatnici Zavoda za informatičku djelatnost otklonili su problem. Trenutno traju analize koje bi trebale utvrditi radi li se samo o velikom broju istovremenih prijava poduzetnika za subvencije ili o paralelnom neovlaštenom napadu na sustav koji je aktivirao sigurnosnu blokadu.

Mogućnost predaje novih zahtjeva za sad je još uvijek obustavljena. Naime, kako bi se i u nastavku svim poduzetnicima omogućio isti fer postupak, ovim putem objavljujemo informaciju da će zaprimanje prijava bit će omogućeno sutra od 8.00 sati.

Poduzetnici koji su prilikom prijavljivanja zahtjeva za subvencijom dobili povratnu informaciju da je prijava zaprimljena, ne moraju ponavljati postupak.

Sve one koji potvrdu o primitku prijave jutros nisu zaprimili, pozivamo da se počnu prijavljivati sutra (srijeda, 26. travnja 2017.) od 8.00 sati.

Poziv za prijavljivanje traje do 30. srpnja, odnosno do isteka sredstava od 2 milijuna kuna koja su za ove subevncije ukupno osigurana.