U četvrtak, 12. prosinca u prostorijama Mjesnog odbora Banderovo okupili su se naši sugrađani na predblagdanskom druženju.

Predsjednik Vijeća MO, Elvis Šutalo pozdravio je sa par prigodnih riječi te svim prisutnim  zaželio sretan Božić i Novu godinu. Zahvalio se vrijednim i uvijek prisutnim volonterkama: Nadi Marchesi, Tatjani Vušković, Mariji Rački, Flaviji Arbula, Mandici Pramparo, Adelgizi Marušić i Vlasti Možnik za pomoć i podršku koju pružaju tijekom godine u organizaciji i provođenju programa Vijeća.

Nakon toga obratio se župnik Župe Marije Pomoćnice, don Tunjo Blažević i srdačno svih pozdravio želeći im da uz obitelj u miru i blagostanju  provedu predstojeće božićne blagdane kao i godinu koja je pred nama.

Naša kreativka Flavia Arbula uz suprugovu pomoć ove godine uredila je maštovito prostorije i napravila božićne jaslice koje su svi sa oduševljenjem pohvalili.

Uz nekoliko prigodnih božićnih pjesama koje je izrecitirao sam autor Emil Lebl druženje se nastavilo uz dobro raspoloženje i pun stol slatkiša i ostalih delicija.

Svim našim sugrađanima i svim ljudima dobre volje želimo

BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNU NOVU GODINU!