U zadnjem tjednu Ljeta na Školjiću od 5. do 11. srpnja još se mogu upisati radionice 3D modeliranja, Stripa i Excela za mlade.

Ljeto na Školjiću koje ove godine donosi 27 radionica iz raznih područja – informatike, modelarstva, multimedije i drugih.

Kroz tri tjedna, točnije od 23. lipnja do 09. srpnja, Centar tehničke kulture u suradnji s partnerima (Akademsko astronomsko društvo – Rijeka, Foto klub Color, Hrvatski savez brodomaketara, Klub za samogradnju i modelarstvo „Krila Kvarnera“, Maketarski klub Zeppelin, Malac Genijalac, Open Mind, Park prirode Učka, RI Eko Rijeka Udruga filmskih entuzijasta Animatori) pripremio je cijeli niz radionica za djecu, učenike, mlade i ostale građane.

U posljednjem tjednu Ljeta na Školjiću, koje se održava od 5. do 11. srpnja, otvorene su prijave za tri besplatne radionice za mlade od 15 do 30 godina. U organizaciji Hrvatskog saveza brodomaketara održat će se radionica „Nauči sve o 3D modeliranju, pridruži nam se na radionici!“, dok Centar tehničke kulture Rijeka za istu starosnu skupinu održava radionice „Likovi, dijalozi , dobra priča – sve to čini jedan strip“ i radionicu excela za mlade. Upisi su otvoreni do popunjena radionica ili dva dana prije početka radionice. Sve radionice koje se održavaju u prostorima CTK Rijeka dostupne su osobama s poteškoćama u kretanju.

Obrazac za prijavu nalazi se na mrežnim stranicama Centra tehničke kulture Rijeka.

Ljeto na Školjiću financijski podupire Grad Rijeka.

(foto: Centar tehničke kulture Rijeka)