Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je u prosincu natječaj za financiranje studentskih programa u 2018. godini, te je na današnjoj sjednici Skupštine odlučeno kako će se rok za prijavu produljiti. Novi rok za prijavu je 12. veljače 2018. godine do 23:59:59 sati.

Cilj natječaja

Natječaj je objavljen kako bi se potaklo studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinijelo podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestilo akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa namijenjen je svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Natječaj je otvoren od 29. prosinca 2017. godine u 23:59:59 sati do 12. veljače 2018. godine u 23:59:59 sati.

Prijaviti se može na web stranici  www.natjecaj.sz-ri.com.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Skip to content