Grad Rijeka se ove godine odlučio za za doček nove godine uz domaće, riječke glazbenike: Fit, Nord i Whiteheads te Vojko V.

Program novogodišnjeg dočeka na Korzu, u organizaciji Grada Rijeke, održat će se 31. prosinca 2018. godine / 1. siječnja 2019., na pozornici pored Kraša i Trga Republike Hrvatske prema sljedećoj satnici:

  • 22.00 – 22.45  – Nord
  • 22.45 – 00.00 – Fit
  • 00.00 – 01.15 – Whiteheads
  • 01.15 – 02.30  –  Vojko V

Vatromet će se upriličiti u ponoć s krova Robne kuće Ri.

FITGradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel će, kao i svake godine, nakon čestitanja građanima s pozornice na Korzu, otići u posjet vatrogasnoj postrojbi te u rodilište, u posjet majci i prvoj bebi koja će se roditi u novogodišnjoj noći.

Najluđa noć u godini na Trsatskoj će gradini nuditi za svakoga ponešto – posjetitelji će se moći zabaviti na dvije lokacije. U prekrasnom adventskom parku uz klizalište nastupit će Splash trio koji će u izvoditi domaće i strane pop, rock i funk hitove. Splash trio sačinjavaju Davor Krmpotić – glavni vokal, saksofon, gitara; Marko Špehar – vokal, gitara i Deni Gulija – perkusije, vokal.

Unutar zidina kaštela posjetitelje će zabavljati DJ Šošo. Uz njegov ekskluzivni lounge DJ-set  posjetitelji će uživati na Trsatskoj Gradini u novogodišnjoj noći s početkom od 22:00 sata.

Za najmlađe će dječji doček biti prepun iznenađenja, a program počinje od 10:00 sati uz dječje predstave te magic show. Točno u podne Gradinu će preplaviti stotine balona, nakon čega će uslijediti glazbeni program.