U Hrvatskom domu Draga, 8. srpnja 2019. godine održano je svečano proglašenje najljepše okućnice, balkona i prozora. Za vou akciju, ove se godine prijavilo ukupno 30 natjecatelja.

Komisija za odabir najljepše okućnice, balkona i prozora u sastavu članova Vijeća Mjesnog Draga nakon uvida i pregleda svih fotografija, donijela je jednoglasnu ocjenu da se ove godine nagradi cjelokupno uloženi trud u njihovo uređenje.

Gosp. Ivica Širola, predsjednik, Ivan Pribanić, zamjenik predsjednika, Viktorija Vlahov, članica Vijeća MO Draga i Rašid Jašarević, član Vijeća MO Draga pozdravili su sve prisutne mještane i zahvalili se na njihovom sudjelovanju u akciji, te su pročitani prvih 5 učesnika čije su, prema ocjeni komisije, proglašene najljepšom okućnicom, balkonom i prozorom te im se uz priznanje uručila nagrada u obliku poklon bona.

Svim ostalim učesnicama zajedno uz priznanja za sudjelovanje u akciji uručen je poklon bon u iznosu od 50,00 kuna koji mogu iskoristiti do 30. srpnja 2019. godine u MBM, Škurinjska cesta 1., za nabavku sadnica cvijeća, zemlje i sl.

Podjela nagrada za okućnice- Draga 2019.

Podjela nagrada za okućnice- Draga 2019.

Prvo mjesto u natjecanju „Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2019“ (kategorija okućnica) dodijeljeno je gospođi Silvani Kurilić, Brig 81A (poklon bon u iznosu od 250,00 kn). Drugo mjesto u natjecanju „Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2019“ (kategorija okućnica) dodijeljeno je gospođi Vesni Štokić, Brig 71/9 (poklon bon u iznosu od 200,00 kn). Treće mjesto u natjecanju „Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2019“ (kategorija okućnica) dodijeljeno je gospođi Loredani Večerina, Pod Ohrušvom 2 (poklon bon u iznosu od 100,00 kn).

Prvo mjesto u natjecanju „Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2019“ (kategorija balkon) dodijeljeno je gosp. Almiru Mazlami, Tijani 33 (poklon bon u iznosu od 100,00 kn) dok je prvo mjesto u natjecanju „Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2019“ (kategorija prozor) dodijeljen gospođi Slađani Butković, Tomasići 35A (poklon bon u iznosu od 100,00 kn).