Nakon provedene akcije “Biramo najljepšu okućnicu i balkon” u kojoj je sudjelovalo 26 natjecatelja, dana 27. lipnja 2017. u Hrvatskom domu Sv. Kuzam održana je svečanost proglašenja najljepše okućnice i balkona u Mjesnom odboru Sveti Kuzam za 2017. godinu.

Komisija za odabir najljepše okućnice i balkona u sastavu članova Vijeća Mjesnog Sv. Kuzam nakon uvida i pregleda svih okućnica i balkona, donijeli su jednoglasnu ocjenu i dodijelili:
U kategoriji okućnica i balkona
najljepši balkon MO Sv Kuzam 2017naljepša okućnica MO Sv Kuzam 2017

1. nagradu za najljepšu okućnicu i za najljepši balkon dodijeljena je:
gđi. Marini Šegoti, Sv. Kuzam 45
(pokon bon u iznosu od 500,00 kn)

podjela priznanja i nagrada MO Sv Kuzam 2017
Predsjednik gospodin Milan Dragičević pozdravio je sve prisutne mještanke i zahvalio se na njihovom sudjelovanju u akciji, te prepustio da u ime Vijeća MO Sv. Kuzam, član Vijeća gospodin Lorenzo Tommasi uruči svim učesnicama priznanja za sudjelovanje u akciji i prigodan poklon – sadnice.
Vlasnici gđi. Marini Šegoti kojoj je prema ocjeni komisije dodijeljena 1 nagrada za najljepšu okućnicu i balkon uručena je nagrada u obliku poklon bona koji se je mogao iskoristiti u vrtnom centru MBM, Škurinjska cesta 1., za nabavku sadnica cvijeća, zemlje i sl. iz asortimana rasadnika.