U dvadesetoj akciji “Biramo najljepšu okućnicu i balkon” sudjelovalo je 32 natjecatelja. Svečano proglašenje najljepše okućnice i balkona u mjesnom odboru Sveti Kuzam za 2019. godinu održano je 9. srpnja 2019., u Hrvatskom domu Sv. Kuzam.

Komisija za odabir najljepše okućnice i balkona u sastavu članova Vijeća Mjesnog Sv. Kuzam nakon uvida i pregleda svih okućnica i balkona, donijela je jednoglasnu ocjenu da se ove godine nagrade svi učesnici u akciji Birajmo najljepšu okućnicu i balkon u MO Sv. Kuzam 2019., s nagradom u obliku poklon bona u iznosu od 115,00 kn.

Nagrađeni su: Milena Šipuš, Gordana Frančeskini, Nataša Srića, Lea Blažek, Marija Božić, Dora Grašo, Jasna Sandalj, Tatjana Kurević, Jelena Tomić, Snježana Arbanas, Ivanka Pavletić, Mirjana Pavletić, Tamara Čače, Meri Devčić, Ankica Kerik, Antica Margan, Melita Nižalek, Sandra Sertić, Ljiljana Vlastelić, Senka Šepić, Borka Šestan, Dubravka Šepić Grahovac, Marija Radaković, Radojka Grbac, Slavica Pavletić, Marina Šegota, Radojka Konestabo, Anka Tommasi, Ivana Sluga, Suzana Arbanas, Klaudio Rundić i Margita Marghetti.

Razlog takvoj odluci je činjenica da se akcija održava već po dvadeseti put, počela je s osam učesnika, a sad ih ima trideset i dvoje, pa se željelo nagraditi trud svih učesnika koji do sad nisu bili nagrađivani.

Predsjednik gospodin Lorenzo Tommasi u ime Vijeća MO pozdravio je sve prisutne mještanke i zahvalio se na njihovom sudjelovanju u akciji, te je svim učesnicima uručio priznanje i poklon bon u iznosu od 115,00 kuna koji će moći iskoristiti u vrtnom centru MBM, Škurinjska cesta 1., za nabavku sadnica cvijeća, zemlje i sl.

Skip to content