U sklopu projekta – “Jednaka prava – jednake plaće – jednake mirovine” u Rijeci će se u suradnji s CESI – Centrom za edukaciju, savjetovanje i istraživanje održati radionica “Ravnopravnost za sve!” s ciljem podizanja svijesti o problemu jaza u plaćama i mirovinama između muškaraca i žena.

Radionica će se održati 12. i 13. prosinca 2019., u Rijeci, hotel Bonavia (Dolac 4).
Radionica se provodi u sklopu projekta – “Jednaka prava – jednake plaće – jednake mirovine”. Cilj projekta kao i radionica je podizanje svijesti o društvenom problemu jaza u plaćama i mirovinama između muškaraca i žena, u cilju sprječavanja rizika siromaštva za žene u Hrvatskoj.

Nositeljica projekta je Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, partneri su: Institut za društvena istraživanja u Zagrebu, CESI-Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, Sindikat umirovljenika Hrvatske i  Institut za ravnopravnost žena i muškaraca (Belgija) a državna tijela koja daju potporu su: Ministarstvo rada i mirovinskog sustava,  Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo uprave i Državni zavod za statistiku.

Skip to content