Rijeka promet obavještava građane da u ponedjeljak, 16. ožujka počinju radovi na rekonstrukciji postojeće kanalizacijske crpne stanice na području Kostabele. Promet će se tijekom izvođenja radova odvijati nesmetano, bez zatvaranja prometnice koja spaja Kantridu i Opatiju i obrnuto. Završetak radova predviđen je sredinom lipnja ove godine.

Iako se navedena prometnica neće zatvarati za promet, mole se vozači da povećaju oprez u zoni izvođenja radova.

Ova investicija dio je 23,1 milijuna kuna vrijednog Projekta EIB/CEB u Rijeci, koji još obuhvaća izgradnju i rekonstrukciju kanalizacije i vodovoda područja Gornji Zamet i Donja Drenova – sjever te u Ulici Murini na Srdočima. Odabrani izvođač radova je zajednica ponuditelja – tvrtke Centrogradnja d.o.o. i Tehnika d.d. iz Zagreba.
Stručni i obračunski nadzor nad radovima pružat će tvrtka HOUSE d.o.o. iz Rijeke. Završetak radova predviđen je sredinom lipnja ove godine.

Sve informacije o odvijanju prometa za vrijeme izvođenja predmetnih, ali i svih ostalih radova u sklopu Projekta EIB/CEB u Gradu Rijeci mogu se dobiti na info telefon 051 352 500 (od 07:00 do 15:30 sati).