Četvrto izdanje manifestacije Art Molo Longo kojoj je cilj poručiti javnosti kako je kretanje jedan od stupova prevencije u očuvanju mentalnog i fizičkog zdravlja privuklo je brojne sugrađanena šetnju duž omiljene riječke šetnice uz more.

Art Molo Longo se organizira u sklopu projekta Rijeka zdravi grad – Rijeka u kretanju, Grada Rijeke i Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb.

Svoje radove izložili su brojni kreativci, akademski slikari i umjetnički fotografi, a posjetitelji su mogli uživati u proizvodima Demetrinog Zelenog kutka, čitaonici na otvorenom  Udruge „Tinta 901“ te nizu popratnih događanja. Uz brojne Riječane koji su iskoristili sunčan dan za šetnju prepunim Molo longom, manifestaciju je posjetio i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Interes među posjetiteljima privukao je i  PIK-ov zdravi doručak u sklopu kojeg su se dijelile bučine kocke i planinski jogurt, a građani su mogli na štandu poliklinike ProVita izmjeriti srčani tlak i šećer.

Manifestaciju „Art Molo Longo“ organizira Grad Rijeka u sklopu projekata „Rijeka u kretanju“ te „Rijeka – zdravi grad“, u suradnji s Lučkom upravom Rijeka, Demetrinim Zelenim kutkom, PIK-om Rijeka, Caffe barom Corto Maltese, agencijom Livra i brojnim umjetnicima.