Od ponedjeljka, 1. lipnja ponovno se otvara gradska radionica za sitne popravke Riperaj prema novom, prilagođenom radnom vremenu.

Riperaj je otvoren ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 13 sati, a utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati.

U skladu s preporukama i mjerama nadležnih tijela, a vezano uz epidemiološku situaciju s koronavirusom (COVID-19), KD Čistoća poduzima preventivne mjere s ciljem zaštite zdravlja korisnika i djelatnika, te molimo korisnike da ih poštuju.

Mjere podrazumijevaju kontrolirani ulazak u prostor Riperaja. Korisnici na ulasku dezinficiraju ruke te preuzimaju i ispunjavaju potreban dokument za evidenciju predmeta donesenog na popravak. Istovremeno u Riperaju može boraviti najviše 8 korisnika. Korisnici su dužni poštivati mjere fizičke udaljenosti od najmanje 2 metra.

Kupci na bezambalažnom aparatu Bert su dužni pri samom ulasku u Riperaj dezinficirati ruke. Kupci donose isključivo vlastitu ambalažu. Pročitajte cjelovite upute s preventivnim mjerama zaštite zdravlja korisnika i zaposlenika.

Riperaj, Ivana Zajca 20/b, je mjesto na kojem građani mogu besplatno popraviti neispravne sitne kućanske uređaje, razbijeni i oštećeni namještaj, odjeću, igračke i slično. Na raspolaganju imaju i podršku majstora, koji će im pomoći u rješavanju kvarova, te teže dostupni alat koji se inače ne isplati kupovati.