Temeljem usvojenog Programa rada za 2023., Savjet mladih Grada Rijeke na Youtube kanalu portala Moja Rijeka, koji će se preoblikovati u portal za mlade, pokrenuo je podcast “Ćakula mladih”.

„Ideja je da mladim Riječankama i mladim Riječanima, a i svima koji se tako osjećaju, približimo rad Savjeta mladih Grada Rijeke, upoznamo ih s aktualnostima u njihovom gradu, upoznamo ih s osobama koje rade s mladima ili za mlade i raspravljamo o temama od njihovog interesa“, ističu u Savjetu mladih.

U suradnji s kolegicama i kolegama iz Kišobrana, medijskog web portala čiju redakciju čine studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci, prošli tjedan snimljen je prvi od šesnaest podcastova koji su planirani u 2023.godini. Voditelji podcasta, predsjednik Savjeta mladih Grada Rijeke Luka Čanković i članica Savjeta Nikolina Šaponja, ugostili su mladog Riječanina Ivana Tokića.

Ivan je mladi poduzetnik koji se najviše bavi vođenjem TikTok profila za kompanije. Također, pomaže firmama, kompanijama i brandovima da postignu još bolje rezultate na društvenim mrežama, ponajviše na TikToku. Prvi podcast se može pogledati na Youtube kanalu portala Moja Rijeka.

Po pitanju snimanja i montaže podcasta „Ćakula mladih“ Savjet mladih je pokrenuo suradnja sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci.

(Foto: Savjet mladih Grada Rijeke)