Na 19. sjednici Savjeta za konkurentnost Urbane aglomeracije Rijeka održanoj 12. prosinca 2019. godine u prostorijama Grada Rijeke voditelji tima za tehnologiju i inovativnost i tima za marketing i menadžment prezentirali su svoj dosadašnji rad.

Voditelj tima za tehnologiju i inovativnost, Saša Zelenika, prezentirao je tri područja kojima bi se posvetili kroz djelovanje Savjeta za konkurentnost, a to su mapiranje ulaganja te potreba i ponuda R&D&I u NUTS3 regiji u koju spada UA Rijeka, izrada regionalnog kompozitnog inovacijskog indeksa za Rijeku, UA Rijeka, te naše NUT3 i NUTS2 regije i uspostava Inovacijske arene (UNIRI Interdisciplinary Institute of Enabling Technologies – Institut za konkurentnost).

Voditelj tima za marketing i menadžment, Vladimir Mozetič, prezentaciju je započeo prikazom strategije tima na A4 formatu naglasivši kako se rad tima za marketing i menadžment oslanja na rad tima za tehnologiju i inovativnost te da za svoj cilj imaju izraditi mapiranje ulaganja u marketing i primjenu istoga, te ponude i potražnje marketinških usluga na tržištu, bazu podataka tvrtki i obrta s analizom modela sustava upravljanja i model umrežavanja tvrtki i poslovanja, te transfera vlasništva i znanja.