Realizacijom investicije vrijedne više od 170 milijuna kuna i otvorenjem INTERSPAR hipermarketa na Krnjevu, SPAR Hrvatska nastavlja širenje u Rijeci i osigurava 95 novih radnih mjesta.

Treći i najatraktivniji INTERSPAR hipermarket koji se rasprostire na više od 3000m2 i raspolaže sa 240 parkirnih mjesta na čak dvije razine garaže.

Novi Interspar na Krnjevu

Svečano otvorenje

Svečanom otvorenju nazočio je i gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović, koji je uz predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno pustio u rad novi objekt SPAR-a.

Izgradnjom novog INTERSPAR hipermarketa doprinjeli smo urbanizaciji i funkcionalnosti Krnjeva, a urbanizacija ovog dijela grada će se nastaviti i u budućnosti.

Novi Interspar na Krnjevu

Novi Interspar na Krnjevu

Riječ je najmodernijem modelu INTERSPAR hipermarketa u Hrvatskoj, koji se ističe svojom suvremenom arhitekturom čime daje poseban pečat tom dijelu Kvarnera. Stoga nam je izuzetno drago da smo i ovu investiciju uspjeli realizirati u suradnji s Gradom Rijekom“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Novi INTERSPAR hipermarket nalazi se na adresi Liburnijska ulica 1, a radno vrijeme trgovine  je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sat, dok je nedjeljom radno vrijeme do 21 sat.