Centar tehničke kulture Rijeka poziva djecu i mlade da tijekom drugog dijela zimskih praznika, od 20. do 24. veljače prisustvuju ciklusu besplatnih edukativnih radionica.

„STEM(AJMO!) za praznike nudi vam čak sedam zanimljivih i edukativnih radionica, a na vama je samo da odaberete one koje vam se najviše sviđaju i dođete u Centar tehničke kulture Rijeka uživati u školskim praznicima u najboljem društvu. Robotika, programiranje, virtualna realnost, 3D modeliranje ili možda snimanje videa? STEM(AJMO!) za praznike nudi vam sve to“, poručuju iz Centra tehničke kulture Rijeka.

Radionice su namijenjene djeci i mladima od 7 do 19 godina, s time da su različite radionice prilagođene različitoj dobi djece i mladih.

Više o radionicama i kome su namijenjene na mrežnim stranicama Centra tehničke kulture.

Prijave na radionice otvorene su do petka, 17. veljače ili do popunjenja grupa, a prijave se primaju putm online obrasca.

Nositelj projekta STEM(AJMO!) je Centar tehničke kulture Rijeka, a projekt se provodi zajedno s partnerima: Astronomskim društvom Višnjan, Connect IT udrugom za razvoj informacijsko komunikacijskih tehnologija, Gradom Rijeka, Međimurskim informatičkim klubom Čakovec, Sveučilištem u Rijeci, Tehničkim fakultetom u Rijeci, Zajednicom tehničke kulture Zadarske županije, Zajednicom tehničke kulture Karlovac i Zajednicom tehničke kulture Split.