U gradskoj vijećnici, Step Ri održao je prezentaciju Enterprise Europe Network – EEN (Europska poduzetnička mreža).

Europska poduzetnička mreža omogućava da se na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potraži partnere za plasman proizvoda, usluga, znanja i tehnologija u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Osim kupaca, mogu se pronaći i partneri za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i partnere za europske projekte.

Prezentacija je namijenjena obrtnicima, vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom.

Step Ri je znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci koji organizira edukacije za poduzetnike početnike, studente i znanstvenike koji se žele okušati u poduzetništvu, za one iskusne koji žele novi pogled na stare izazove te za sve one koji žele unaprijediti svoje poduzetničko znanje i vještine. Financijska potpora Europske poduzetničke mreže EEN omogućava da sve edukacije i događanja u organizaciji Step Ri budu besplatna za polaznike.

Sve ostale informacije o Step Ri i o radu edukacijskog centra nalaze se na stranicama Step Ri ili na Facebook stranici Step Ri

Skip to content