Sveti Nikola stigao je i ove godine na Drenovu, u Osnovnu školu “Fran Franković” kako bi razveselio najmlađe Drenovčane. Suradnjom učenika i nastavnika škole te Vijeća MO Drenova svečana priredba održana je 5. prosinca 2018.

Prepunu dvoranu djece i roditelja pozdravio je uvodno predsjednik VMO Drenova Aleksandar Bulog, zahvalio roditeljima na velikom odazivu kao i djelatnicima i polaznicima Osnovne škole “Fran Franković” koji svake godine svojim najmlađim sumještanima prirede interesantan i zabavan doček Svetom Nikoli.

Prigodni program upriličen je u holu škole. Učenici trećih razreda izveli su igrokaz „Kako (ni)smo poslali pismo Svetom Nikoli“ kojim su pokazali da je najveća radost usrećiti druge. Igrokaz je popraćen veselim pjesmama malog zbora i plesom učenica 2a razreda. Uz nezaobilazno fotografiranje sa Svetim Nikolom priredba je ubrzo privedena kraju te je Sveti Nikola pozvao djecu na podjelu prigodnih darova. Nabavku slatkih poklon paketa omogućilo je Vijeće MO Drenova prema Programu rada Vijeća u suradnji s Odjelom za gradsku samoupravu i upravu.

Skip to content