Sveti Nikola stigao je već tradicionalno i ove godine na Drenovu, u Osnovnu školu “Fran Franković” kako bi razveselio najmlađe Drenovčane. Suradnjom učenika i nastavnika škole te Vijeća MO Drenova svečana priredba održana je 5. prosinca uoči blagdana ovog zaštitnika djece i pomoraca.

Prepunu dvoranu djece i roditelja pozdravio je uvodno predsjednik VMO Drenova Damir Popov, zahvalio roditeljima na velikom odazivu kao i djelatnicima i polaznicima Osnovne škole “Fran Franković” koji svake godine svojim najmlađim sumještanima prirede interesantan i zabavan doček Svetom Nikoli.
Nastup

U programu je nastupao Mali zbor učenika pod vodstvom učiteljice Đurđice Zoretić te recitatori. Bio je tu i igrokaz o Svetom Nikoli a plesna skupina pod vodstvom učiteljice Irene Drnić dodatno je razveselila prisutnu publiku. Cijelu priredbu koordinirala je učiteljica Maja Barbarić.
Dolazak Svetog Nikole najavili su mali anđelići a sam Sveti Nikola obratio se djeci i pozvao ih na podjelu prigodnih darova. Uz nezaobilazno fotografiranje sa Svetim Nikolom priredba je ubrzo privedena kraju. Nabavku slatkih poklon paketa omogućilo je Vijeće MO Drenova prema Programu rada Vijeća u suradnji s Odjelom za gradsku samoupravu i upravu.