Zajednica sportova Primorsko-goranske županije, Riječki sportski savez i tvrtka Jadran hoteli potpisali su sporazum o suradnji za 2019. godinu.

Ugovor su potpisali direktor prodaje i marketinga Jadran Hotela Damir Balenović, predsjednik  Zajednice sportova Primorsko-goranske županije Veljko Karabaić te predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barać.

U ime Jadran hotela Balenović je istaknuo kako ova hotelska kuća podržava sportska i kulturna događanja u Rijeci, a ovim sporazumom sportašima se omogućuje povoljnije cijene smještaja i ugostiteljskih usluga u hotelima Continental, Neboder, Jadran i Lucija. Istaknuo je kako je ova suradnja vrlo važna za Jadran hotele, budući da je poznato da sportaši najbolji promotori destinacije na emitivnim turističkim tržištima.

Samir Barać, Damir Balenović i Veljko Karabaić

Samir Barać, Damir Balenović i Veljko Karabaić

Predsjednici županijskog i riječkog sportskog saveza Karabaić i Barać zahvalili su se Jadran hotelima što su prepoznali potrebe sportaša, izražavajući nadu da će se ova suradnja nastaviti i u godinama koje dolaze.
„Vjerujem da će ova suradnja sportašima olakšati ovu natjecateljsku sezonu, ali i Jadran hotelima da se bolje pozicioniraju na tržištu,“ kazao je Barać.

Renato Kostović, v.d. pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu izrazio je u ime Grada Rijeke zadovoljstvo potpisanim sporazumom te zahvalio Jadran hotelima što su prepoznali potrebe sportaša.