Svečana dodjela nagrade „Volonteri godine“ održat će se u četvrtak, 5. prosinca 2019., u 14 sati, u Atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, Strossmayerova 1, Rijeka.

Povodom obilježavanja 5.12. – Međunarodnog dana volontera, Udruga za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka, Grad Rijeka i Primorsko – goranska županija organiziraju svečanu dodjelu nagrade „Volonteri godine“, u četvrtak, 5. prosinca 2019., u 14 sati, u Atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, Strossmayerova 1, Rijeka.

Udruga za razvoj civilnog društva SMART, u suradnji s Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom posljednjih dvanaest godina dodjeljuje nagradu „Volonteri godine“ istaknutim volonterkama i volonterima s područja županije i grada.
Osim pojedinaca i pojedinki, nagradit ćemo i organizaciju koja uključuje volontere, nagradom za dobru praksu uključivanja volontera, „Organizator volontiranja 2019.“ te odgojno-obrazovnu ustanovu koja se posebno istaknula u promicanju školskog volontiranja i uključivanju učenika i učenica u volonterske aktivnosti nagradom „Školski volonterski klub 2019.“.
Nagrade će uručiti zamjenica primorsko- goranskog župana, gospođa Marina Medarić, zamjenik riječkog gradonačelnika, gospodin Marko Filipović i predstavnice Udruge SMART.

Skip to content