Prijenos Virtualnog Riječkog karnevala, karnevalske grupe sa svojim filmovima i javljanjima uživo iz televizijskog studija možete pratiti i ove godine uživo na Kanalu Ri i Youtube kanalu, u nedjelju 14. veljače, s početkom u 12 sati.

Riječki karneval održava se u nešto drugačijem obliku od onog na koje smo navikli, prilagođen epidemiološkim mjerama koje su na snazi, tako je i kraj ovogodišnjeg petog godišnjeg doba prilagođen i vidljiv u virtualnom izdanju.

U želji da se održi ili bolje rečeno obilježi 38. Međunarodna karnevalska povorka Riječkog karnevala 2021. Turistička zajednica grada Rijeke odlučila se za tzv. Virtualni Riječki karneval 2021.
Karnevalske grupe su pripremile brojne maštovite filmove svojih prezentacija i veseli nas da nastavljamo sa tradicijom i da će se i ove godine održati karnevalska povorka u novom prilagođenom obliku kao Virtualni Riječki karneval.

Prijenos Virtualnog Riječkog karnevala, karnevalske grupe sa svojim filmovima i javljanjima uživo iz televizijskog studija možete pratiti i ove godine uživo na Kanalu Ri i Youtube kanalu u nedjelju 14. veljače s početkom u 12 sati.

Budite s nama ispred ekrana, podržite preko 70 karnevalskih grupa koje su pripremile posebne filmove za nedjelju i time nastavile tradiciju karnevala u ovom ovogodišnjem posebnom izdanju Virtualnog Riječkog karnevala.