U prostorima STEP RI znanstveno – tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci predstavljeni su projekati odabrani za sudjelovanje u šestomjesečnom programu ANI@Step Ri Playpark – Tech&Retail inkubator, start-up programu koji su pokrenuli INA-Industrija nafte, d.d. i Step Ri s namjerom pružanja stručne podrške polaznicima pri ostvarenju poduzetničkih ideja te njihovom plasiranju na tržište.

Fokus natječaja je na maloprodaji, mobilnosti i energiji, ali i drugim izazovima koji mogu biti relevantni za kompaniju ili mogu funkcionirati kao samostalni poslovni model.

Kako je na predstavaljanju naglasio Boris Golob, direktor Step Ri, ovaj program nudi podršku putem edukacija i individualnog poslovnog savjetovanja. Kroz suradnju s Inom polaznicima programa omogućen je rad s ekspretnim mentorima iz specifičnih područja, a predavači i mentori iz STEP Ri su ljudi s višegodišnjim iskustvom u poduzetništvu i razvoju poduzetničkih ideja.

Program razvoja ideje i njezine komercijalizacije obuhvaća specijalizirane radionice, profesionalne mentore te korištenje uredskog prostora. U program je uključeno osam timova za koje je sudjelovanje u programu potpuno besplatno, a za najbolje ideje Ina je osigurala financijske nagrade.

Više informacija o samom programu dostupno je na internet stranici https://www.ina.hr/ani/ i http://www.stepriplaypark.com.hr/.

Skip to content