U srijedu, 11. kolovoza od 8,30 sati do 14 sati bit će obustavljena isporuka vode dijelu korisnika vodnih usluga na području mjesnih odbora Bulevard, Vojak i Trsat.

Bez vode će biti korisnici u ulicama Bošket, Gimnazijske stube, Mihanovićeva, Mirka Piškulića, Prijelaz Franje Paravića, Šetalište Ivana Gorana Kovačića, Šetalište Joakima Rakovca, Švalbina i Vidikovac. Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koje će kružiti navedenim ulicama.

Također, od 8 do 11 sati bez vode će biti stanovnici u ulicama Ružice Mihić (1,3) i Škudarovska (2,4,6), a od 9 do 13 sati stanovnici ulica Brašćine, Drenovski put (do br. 24), Internacionalnih brigada, Kapitanovo, Kozala, Kvarnerska, Lukovići, Mihačeva Draga, Oktavijana Valića, Vinogradska i Zeleni put.

Od 11 do 15 sati bez vode će biti korisnici u Ulici Antuna Barca, k.br. 14,16,18,20.

Popis područja koje će ostati bez vode dostupan je i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra, KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. te se može dobiti i telefonski na broju 211 906.

Svi korisnici vodne usluge se mole da se opskrbe dovoljnim količinama vode. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, potrebno je pustiti vodu da istječe dok se ne razbistri.