22. Međunarodni susret – Oldtimer Moto Rally 2019. za oldtimer motocikle održat će se u subotu, 15. lipnja 2019. godine. Start rallya ove godine je iz Rijeke, prema Opatiji i Lovranu, s ciljem u Mošćeničkoj  Dragi.

Riječ je o natjecanju sportsko turističkog karaktera, koje je uvršteno u Kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza, te se boduje za prvenstvo Hrvatskog oldtimer saveza.

Okupljanje natjecatelja započinje u subotu, 15. lipnja 2019. godine, od 9 – 10 sati na parkiralištu Stadiona Kantrida Rijeka, Portić 3.  Prijam i verifikacija u beach baru Morski prasac.

Kao i prethodnih godina, tako i ove, na Oldtimer moto rallyu očekuje se sudjelovanje 25 motocikala (cca 30 sudionika) iz cijele Hrvatske te iz Slovenije i  Italije. Motocikli imaju izuzetnu povijesnu vrijednost i atraktivni za gledatelje.

Priznanje Oldtimer kluba za dugogodišnju podršku Grada RijekeNakon ocjenske vožnje, kolona motocikala kreće prema Preluku, gdje će biti održana kraća prezentacija povijesti moto utrka za prvenstvo svijeta na nekadašnjoj moto stazi Velike nagrade Jadrana, nakon čega slijedi odlazak prema Opatiji, Lovranu i Mošćeničkoj dragi te Mošćenicama, uz kraća zadržavanja radi prezentacije motocikala publici.

Međunarodni susret oldtimer motocikala najavili su Renato Kostović, v.d. pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke, Mišo Rukavina, predsjednik Oldtimer kluba Rijeka, Marino Radan, voditelj moto sekcije Oldtimer kluba Rijeka.

Grad Rijeka sufinancira aktivnosti Oldtimer kluba Rijeka.