Pridruži se organizacijskom timu na već tradicionalno uspješnoj manifestaciji Rijeka psihologije i pomogni je učiniti još boljom.

Što je Rijeka psihologije?

Rijeka psihologije je godišnja manifestacija koja se organizira s ciljem popularizacije psihologije i promicanja njezinog položaja u društvu kroz organizaciju popularnih predavanja, radionica, tribina, promocija, debata, izložbi i znanstvenih kafića u različitim prostorima u Rijeci i okolici.

Kada i gdje se održava?

Ovogodišnja, deveta po redu, manifestacija održat će se od 17. do 23. veljače 2020. u Rijeci i okolici.

Tko i kako može volontirati?

Volonterski se mogu uključiti zainteresirane studentice i studenti u radu promotivno-prodajnog štanda na Korzu ili ZTC-u, sudjelovanjem u promidžbi manifestacije na društvenim mrežama ili kroz dijeljenje letaka, sudjelovanjem na svečanom otvaranju manifestacije 17. veljače 2020., sudjelovanjem u organizaciji predstave „U mojoj glavi“ koja će se održati 18. veljače 2020.

Volonterski se sati upisuju u volontersku knjižicu.

Kako se prijaviti za volontiranje?

Prijave se vrše izravno

Gdje se mogu dobiti dodatne informacije?

Za dodatne informacije posjetite: https://rijekapsihologije.org/ ili https://www.facebook.com/rijekapsihologije/.

Tko su organizatori?

U organizaciju su uključeni Odsjek za psihologiju i Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Grad Rijeka, Sveučilišni savjetovališni centar, Ri Psi Alumni klub, Udruga studenata psihologije „Psirius“, Društvo psihologa Primorsko-goranske županije te Udruga SOS Rijeka –  centar za nenasilje i ljudska prava.

Rijeka psihologije