Pozivaju se svi poduzetnici, korisnici poslovnih prostora koji posjeduju izloge u užem centru grada – područje Korza i ulice neposredno vezane na Korzo da dostave svoje prijave najkasnije do 10. svibnja 2019. godine. Pri završetku projekta, najuspješniji poduzetnici i učenici bit će nagrađeni vrijednim nagradama i posebnim pohvalama.

 

KOJI JE CILJ PROJEKTA?
Cilj ovog projekta je omogućiti mladim učenicima završnih razreda Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci (ŠPUR-a) da svoja praktična znanja, nadograđujući ih sugestijama iskusnih poduzetnika, prezentiraju građanima Rijeke dajući time značajan doprinos uređenju i unaprjeđenju izgleda užeg gradskog središta. Posredno, na ovaj način, svi sudionici doprinose promicanju kulturno-povijesnih vrijednosti svoga grada te unapređenju razvoja urbanog turizma u Rijeci.

ZAŠTO JE PROJEKT VAŽAN?
Putem ovog projekta Grad Rijeka teži uspostavljanju trajne suradnje poduzetnika s učenicima ŠPUR-a kroz koju bi se obilježavala sva značajnija gradska zbivanja, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

TKO MOŽE PODNIJETI PRIJAVU I NA KOJI NAČIN?
Svi poduzetnici, korisnici poslovnih prostora koji posjeduju izloge u užem centru grada – područje Korza i ulice koje su neposredno vezane na Korzo, a koji su voljni sudjelovati u ovakvoj suradnji, mogu podnijeti i dostaviti svoje prijave na adresu Grad Rijeka, OGU za poduzetništvo, Trg sv. Barbare 2/I ili na e-mail: maja.kordic-sekulic@rijeka.hr najkasnije do 10. svibnja 2019. godine.

Skip to content