Već treću godinu zaredom članica trkačkog tima Grada Rijeke Marina Juranić pobjednica je B2Run utrke koja okuplja obrtnike, velike i male tvrtke, institucije i mnoge druge radne kolektive. Ujedno, ženski tim Grada Rijeke osvojio je 2. mjesto kao najbrži ženski tim velike tvrtke. Od muškaraca je najbrži bio Dino Vidmar.

Na startu ovogodišnjeg izdanja B2Run utrke 6. lipnja na Gatu Karoline Riječke bilo je više od 1.500 trkača a 5 km duga trasa vodila je Verdijevom te Demetrovom ulicom do zgrade Dezinsekcije na Molo longu i nazad. Utrka je namijenjena poslovnoj zajednici te na jednom mjestu okuplja zaposlenike kompanija i institucija koji, udruženi u timove, brane boje svojih organizacija i grade timski duh.

B2Run

Ivona Kujundžić, Marina Juranič i Zlatka Tomić

„U ovoj utrci tim Grada Rijeke, uz podršku gradonačelnika Marka Filipovića, sudjeluje od samoga početka i ni u jednom trenutku nitko od nas nije bio opterećen rezultatima. No, kao i u poslu, i na trasi svi članovi ulažu maksimalne napore kako bi zajednički rezultat bio što bolji, što uostalom svjedoče i nagrade koje osvajamo svake godine. Sreća je što nam se pridružila i naša kolegica Marina Juranić koja je u ovoj sportskoj disciplini poznata i izvan riječkih, ali i hrvatskih okvira. Naše druženje na ovom događaju preslikava se i u naše radno okruženje, gdje je onda znatno lakše komunicirati i raditi. Ovo okupljanje svjedoči o tome koliko je važno ulagati u ljude i uvažavati njihove potrebe, kako bi na svom radnom mjestu bili zadovoljniji i učinkovitiji. A upravo to i jest cilj ove manifestacije. U njenom prvom izdanju prije nekoliko godina sudjelovalo nas je 5, a danas nas je tu 25“, izjavila je kapetanica gradskog tima Ljiljana Kamber dodavši da, uz Juranić, najbržu žensku trojku Grada Rijeke čine Zlatka Tomić i Ivona Kujundžić.

B2RunOsim njih trčali su i Barbara Gaćina, Nikolina Munjas, Jadranka Šaša, Bojana Kučić, Nika Pavlinić, Tajana Sekovanić, Sandra Gardić, Nikol Majstorović, Irena Gulić Vrtodušić, Dario Šimurina, Dejan Podobnik, Danijel Antonić, Davor Dukić, Petar Đurić, Alen Žunić, Mirko Posarić.

Ovaj događaj odlikuju pozitivna atmosfera i zajedništvo, što je najbolji poziv svima da su dobrodošli, neovisno o tome jesu li brzi ili spori. B2Run je mnogima izazov ali i zdrav i zabavan način provođenja vremena s kolegama iz radnog okruženja.

Ovo je ujedno i prilika za uspostavljanje novih poslovnih kontakata ali u znatno opuštenijoj atmosferi od one koja vlada na većini radnih mjesta.

Podsjetimo da se B2Run svake godine, osim u Rijeci, održava i u Splitu, Zagrebu i Osijeku.