Sinoć je u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, dodjelom nagrada za najbolje web stranice i projekte, svečanom ceremonijom zatvoren najveći regionalni Internet festival Web Fest 2010.

Nakon dva mjeseca natjecanja za titulu najboljih u 17 kategorija između 1700 web stranica iz cijele regije (Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije), sinoć su pred brojnim uzvanicima u glamuroznom ozračju nalik na holivudskog Oscara, otvorene kuverte, pročitana imena pobjednika, te  uručene pobjedničke Web Fest statue.

U kategoriji e-uprava koja se odnosi na sajtove državnih tijela i tijela lokalne samouprave koja komuniciraju s građanima, pročitano je ime našeg portala. MojaRijeka je ujedno bila jedini hrvatski portal prijavljen u toj kategoriji.

Najbolje portale i projekte birao je žiri iz čitave regije sastavljen od stručnjaka iz domena interneta, marketinga, poslovanja i zabave.

Na WebFestu je nagrađeno još nekoliko hrvatskih stranica;  portal 24sata.hr proglašen najboljim informativnim sajtom u regiji, Coolinarika je najbolji magazin, Gadgeterija je nagrađena u kategoriji blog, MatkoStankovic za vizualni dizajn dok su nagradu za internet marketing dobili Bruketa&Žinić.

Web Fest  je najveći regionalni Internet festival posvećen izboru najboljih regionalnih web projekata kao i edukaciji, promociji i popularizaciji upotrebe Interneta.