U sklopu projekta „Rijeka – Zdravi grad“ na Molo longu je zajedničkim vježbanjem obilježen Međunarodni dan joge. Obilježavanje je održano u organizaciji Udruge „Joga u svakodnevnom životu“ Rijeka, pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Republici Hrvatskoj.

Obilježavanje je održano 21. lipnja, a kao i svake godine bilo je odlično posjećeno, pa se tako na Molo longu okupilo stotinjak građana. Na samom početku okupljene su pozdravili zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović, pročelnica Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Karla Mušković, predstavnik Veleposlanstva Indije u RH Jitendra Nath Majhi te joga instruktor Pradeep Urs. Ove godine u obilježavanje se uključio i Nastavni zavoda za javno zdravstvo PGŽ kroz nacionalni program Živjeti zdravo, pa su tako vježbali i predstavnici Zavoda.

Grad Rijeka već pet godina podržava aktivnosti Udruge „Joga u svakodnevnom životu“, pa je tako kroz projekt „Rijeka – Zdravi grad“ petu godinu za redom organizirano besplatno vježbanje za osobe starije od 50 godina i studente, a vježbati se može u dvorani „Joga u svakodnevnom životu“ na Pećinama te Centru Zamet.