Na 10. sastanku projektnog tima izneseno je da su odabrani izvođači za izvođenje radova i stručnog nadzora rekonstrukcije i prenamjene Hale 14 u Tehnološko-edukacijski poduzetnički inkubator Proizvodni park Torpedo. Uvođenje izvođača u posao očekuje se u roku od 15 dana.

Nakon provedenog postupka javne nabave za radove na rekonstrukciji i prenamjeni postojeće Hale 14, donesena je odluka o odabiru ponude ponuđača tvrtke TEHNO-ELEKTRO d.o.o. iz Đakova u iznosu od 6.268.648,42 kn. Postupkom javne nabave odabran je i stručni nadzor i koodinator II nadzora nad izvođenjem radova, te je potpisan ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem, tvrtkom KARLOLINE-KLing iz Liča.

31. kolovoza 2018. godine potpisan je Ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji i prenamjeni postojeće Hale 14 u Tehnološko edukacijski poduzetnički inkubator „Proizvodni park Torpedo“. Predviđeno je da radovi budu gotovi u roku od 190 kalendarskih dana (uključivši ishodovanje uprorabne dozvole) odnosno do ožujka 2019. godine.

Pripremljena je i dokumentacija za nabavu opreme koja će biti objavljena na prethodnom savjetovanju, u Elektroničkom oglasniku javne nabave (EOJN) od 7. do 14. rujna 2018. godine.

Sastanak projektnog tima

Sastanak projektnog tima

U pripremi je natječaj za nabavu usluge revizije projekta.

Kao priprema za funkcioniranje Proizvodnog parka Torpedo, u izradi je čitav niz dokumenata, kao što su kriteriji za ulazak u inkubator, inkubacijski program te kurikulumi za edukacijske programe.

Radi se o programima za osposobljavanje za operatera CNC stroja te poslove AutoCad operatera, usavršavanje za poslove programiranja CNC strojeva, osnovni tečaj za 3D dizajn, modeliranje i ispis te napredni tečaj za proces 3D skeniranja, rad s poligoniziranim 3D modelima, povratno inženjerstvo i 3D print.

Održan 10. projektni sastanak

Skip to content